Opinii


Totul a inceput de dimineată, toţi emoţionaţi până peste cap, dar încercând să ne stapânim pentru că se anunţa o zi plină, poate o zi unică in viata noastră si trebuia trăita din plin!

Văzându-ne ajunşi in Bucureşti am uitat de oboseală si ne-am îndreptat către Palatul Parlamentului pe care il pot numi cu modestie o “capodoperă colosală”, poate că descrierea facută cu ajutorul cuvintelor sau a fotografiilor nu se poate compara cu ceea ce simţi când vezi clădirea aceea uimitoare. După ce ne-am rătăcit privirile in imensitatea palatului am pornit către casa domnului ambasador al S.U.A.

Am mers acolo si mai entuziasmaţi de faptul că putem sta de vorbă si schimba idei in limba dânsului, ceva inedit pentru noi. Am reusit sa intram în discutie şi cu soţia dânsului, o doamnă inteligenta şi cu un simţ al umorului bine dezvoltat, care ne-a facut sa ne simţim bine-veniţi. Cum nu totul durează o veşnicie a trebuit sa ne luam ramas-bun dar asteptaţi cu mare drag şi alta data.

Şi aşa am pornit către ultima destinaţie, cea mai aşteptata, la Cotroceni. Înca de cum am ajuns la locul unde se ţinea recepţia, am început să vedem feţe cunoscute, nu de pe strada, ca atunci când te duci la scoală, ci persoane publice, persoane care apar zilnic la televizor, cele pe care tot poporul român –şi nu numai– le cunosc. Am putut face cunoştinţa cu doamna Elena Udrea, doamna Maria Băsescu si pote cel mai aşteptat dintre toţi, Traian Basescu.

Chiar dacă nici unul dintre aceste personalitaţi nu a avut prea mult timp de noi, ne-am bucurat foarte mult că am ramas cu căte o poză impreună cu dumnealor si cu o amintire foarte placuta.

A fost o zi speciala, si repet, poate o ocazie unica, extraordiar de interesant, dar şi obositor, inedit si incitant.

Aşa aş putea descrie eu o zi de neuitat.

Semnat,

Dobre Cristina, clasa a IX-a A
Asociatia Forumul Tinerilor

email: contact@forumultinerilor.ro

Site Language

English

Network