Opinii


Finalizarea proiectului nostru prin vizitele la Parlamentul Romaniei, locuinta ambasadorului S.U.A la Bucuresti si la Palatul Cotroceni au produs o puternica impresia asupra mea.

La Parlament m-a impresionat maretia constructiei, organizarea parlamentara si in mod deosebit prezentarea proiectelor noastre in fata deputatilor.
Atunci am avut impresia ca am fost si eu pentru o zi membra a Parlamentului Romaniei. La domnul Taplin am fost impresionata de comportamentul elevat si plin de caldura al ambasadorului,de primirea plina de afectiune,de ospitalitatea intalnita.

M-am bucurat cand am vazut ca si americanilor le plac sarmalutele romanesti.
M-am simtit pentru doua ore ca si eu fac parte din "familia" ambasadorului. Parca eram de-a casei. Cine stie, intr-o zi am sa fiu si eu diplomat.

La Palatul Cotroceni am fost frapata de frumusetea gradinii interioare,de incarcatura istorica a Muzeului si in mod deosebit de participarea la receptia oferita de Presedintele Romaniei cu prilejul zilei Europei.
Ce sansa am avut eu si colegii mei dea participa la o asemenea manifestare! Poate, intr-o zi voi lucra la Palat pe post de consilier sau analist politic.

Mi-a parut rau ca am plecat prea repede.Ziua a fost prea scurta! Multumesc organizatorillor !

Sanda Ileana-Alexandra, eleva a Colegiului National Anastasescu

Asociatia Forumul Tinerilor

email: contact@forumultinerilor.ro

Site Language

English

Network